BAŞKAN KAYIŞDİKİCİ “DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Kayışdikici, Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, Karşıyaka – Şemikler hattımızda çalışan kadın şoförümüz Hatice Korkmaz nezdinde, tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutladı.

Seferden dönen ve Karşıyaka son durakta karşıladığımız kadın şoförümüz Hatice Korkmaz’a çiçek takdim eden Oda Başkanı Mehmet Kayışdikici, “Sadece bir günde değil, yılın her günü kadınlarımızın değerini bilmeli ve onları her zaman el üstünde tutmalıyız. Atatürk, “Daha emin ve daha doğru yürüyeceğimiz bir yol vardır. O da büyük Türk kadınını çalışmamıza ortak kılmaktır” demiş. Bu düşünceden yola çıkarak bizde İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası olarak hayatımızın her aşamasında görmek istediğimiz kadınlarımızı, işimize de ortak kılıyoruz. Gelecek günlerde kadın şoför sayımızı artırmak istiyoruz. O yüzden Hatice Korkmaz arkadaşımız önemli bir misyon yüklendi. Kadınlarımızı hayatımızın her alanında görmek istiyoruz. Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun” dedi.

Hatice Korkmaz ise, “Mehmet Kayışdikici başkanımızın yaptığı bu jest karşısında çok gururlandım. Ben de tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

İMOD BASIN HALKLA İLİŞKİLER

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*